Grattis Elin!♥

Grattis världens bästa Elin hoppas du får en grym födelsedag synd att jag inte är hemma bara men firar dig direkt när jag kommer hem! 15 bast stor flicka nu och mooooooppppeeee breeee kanske har lust att skjutsa mig någongång? (a) Weho älskar dig tjejen du är underbar!♥
Ojoj varning för gammal bild! men jag älskar dig!

Borta över helgen

Idag ska jag åka till mitt landställe blir borta över helgen kommer hem på söndag nångång, ska bli rätt skönt men tråkigt att jag missar Elins födelsedag :( Så får fira henne direkt när jag kommer hem ist! 
 
Kommer inte uppdatera så jättebra där borta men ska iallafall försöka slänga in något inlägg annars bloggar jag när jag kommer hem. 
 
Humöret är på topp kanske för att vädret börjar bli finare oxå weho älska sol! :) 
 

Kvällen/Dagens outfit

Kvällen var riktigt mysig faktiskt vi grillade korv och åt massa godis och sånt + mycket skratt! Det var jag, Sara, Linnea, Ida, Julia, Felicia, Louise och Alexandra såklart :) 
 
Kom hem för en liten stund sen nu ska jag lägga mig under täcket och kolla på en film. 

Under dagen så var det ju ganska varmt jag hade shorts och ett linne på mig + en svart kofta som inte är med på bild. 
 

awesome day!

Heeeej! Kom till Linnea runt halv tolv och så tog vi lite bilder och snacka om typ aaaaallt! jäkligt skönt att snacka om allt som har hänt osv. Nu har vi precis kommit hem till mig och ska snart gå till Alexandra där några fler brudar är ;) 
 
Känner på mig att det kommer bli en jättemtsig och rolig kväll, bloggar när jag kommer hem senare ikväll ♥

You are too lovely to be so lonely.

Godmorgon sötisar! Håller på att fixa mig lite ska snart bege mig hem till min kära vän Linnea! Senare ikväll så vi och några till hem till Alexandra på typ tjejmiddag, jättemysigt! 
 
Visar dagens outfit osv senare puss! 

-

The past cannot be changed, forgotten, edited or erased. It can only be accepted.

 
 

Spanien vs Portugal

Sitter här i min rosa hellokitty morgonrock hihi jätteskön faktiskt! 
Var ute och joggade och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ska kolla lite fotboll snart med la familia Spaninen vs Portugal, vilka tror ni vinner? 

Ost och skinkpaj

Idag var det jag som stog för matlagninen hemma hos mig. Jag kokade ihop en ost och skinkpaj riktigt gott! Så nu är jag skitmätt. Ska smälta maten lite och sen så ska jag ut och jogga. För just nu så regnar det, är inte direkt förvånad menmen. 
 
Ikväll ska jag nog bara vara hemma och umgås med familjen är typ aldrig hemma och när jag väl är det så har jag stängt in mig på rummet haha.
 
 

No plans

Tjenatjena vaknade nyss ska väl gå upp och äta frukost snart. 
Har inga planer inför dagen men ska iallafall försöka hinna med en joggingtur. Hoppas ni mår bra själv är det faktiskt riktigt bra, livet rullar på! 
 
 

2012-06-27

Yes vi gick till hennes pappa för att hämta systemen och tog lite kort men jag är jättetrött så såg helt drogad ut på vissa bilder :/ 
Jag sover hos Snaris inatt så de blir mys, vi har ju inte träffat varandra på jättelänge! mehehe 
Vi sätter nog på en film innan vi somnar. 

hahahah true

 
Tumblr_m1ijrwdxqc1rrqglzo1_500_large
Tumblr_m1d350vrtq1rrqglzo1_500_large
Tumblr_m35zd74ynh1rrqglzo1_500_large
Tumblr_m39z0pj2gj1rrqglzo1_500_largeTumblr_m1evgi2c7l1rrqglzo1_r1_500_large
Tumblr_m1k9iafydf1rrqglzo1_500_large
Tumblr_m3kaf9aufq1rrqglzo1_500_large

Love me for who I am, not who you want me to be. Dont make plans to change me.

Åkte till Sara runt 5 då gick vi direkt till Ica för Sara skulle köpa någon salva på apoteket och sen gick vi inte på Ica och köpte majskrokar :) 
 
Har precis ätit kyckling & nudlar och någon curry sås supergott♥ Nu ligger vi och chillar lite i sängen funtar på om vi ska gå hem till Saras pappa och hämta system så vi kan redigera lite bilder. 
 

Always remember, It has to be dark for the stars to appear.

Ännu en dag jag klarade mig ifrån regnet. Var ute och sprang nyss jäklar vad jag känner mig duktig hihi! 
Ska träffa Sara snart när jag har fixat mig lite. 
Vad ska man göra i det här vädret? Det är ju inge kul att vara ute när det regnar och är kallt. 

Morsning!

Hej på er har precis vaknat upp hemma hos Erika. Igår kväll så åkte vi till Ica och köpte majskrokar och sen så träffade vi Marcus, Fabbe & Kevin. 
 
Idag tänkte jag träna lite och sen får vi se vad som händer har inget planerat och vädret är ju inte bättre heller -.-
Nu är jag iallafall super hungrig så nu ska jag dra ner Erika och fixa oss en god frukost :D Puss&Kram
 
532494_409733532401268_782431038_n_large

Smootie

Jag kom precis in efter en joggingtur och så har jag tränat lite mage osv. Nu kollar jag ut genom fönsret och ser att det spöregnar ute så jag klarade mig precis! 
 
Har gjort mig en smootie oxå och ska snart hoppa in i duschen. 

Svar på tal!

Ida Om: Spanien♥
IP: 213.89.75.173
Sjukt fin klänning! Vart har du köpt den? :) ♥

 
 
 
 
 
 
 
Svar: Tack! Klänningen är köpt från vila förra året så den finns nog inte kvar tyvärr :/♥
 
 

It’s time to be happy again.

Kom ju hem runt tio igår då packa jag upp lite sen träffade jag Amanda ett tag, har saknat henne massor♥ 
Somnade runt halv 4 för har ju vart vaken till 4-5 varje dag så var inge trött. Men vaknade kanske runt halv 12 gud vad skönt de var att sova i min egna säng, det var som at vakna upp i himlen hhiih.
 
Idag tänkte jag träna och sen kanske träffa någon. Det var ju sönt att komma hem men det här jävla vädret seriöst jag blir skitsur när fan ska solen komma till sverige? 
 

Spanien♥

Påväg till Arlanda 4 på morgonen
 
 
Chilling on Arlanda
 
 
 
Väntar på att få gå på planet
 
Frulle 
 
 
Bilder uppifrån planet 
Första dagen i spanien, helt överlycklig typ..
Jag och Tompa bror
Midsommar on the beach 
Nyduschad efter en dag på stranden
Finaste♥
Sara decka på en bar runt 4 tiden haha färsk osv
Chilling on the airplane påväg hem! 
 
Har måååånga fler bilder men orkar inte lägga upp alla nu plus att många är på Saras system och jag har inte dem bilderna så ni får nöja er med dehär. 
 

Har haft en så jäkla underbar vecka de går inte att beskriva hur kul jag har haft det. Allt har vart bäst och för er som inte vet så var jag där med Sara och Saras pappa så träffade vi massa där nere asså som vi kände osv som vi var med hela veckan vi var runt 30 pers. Har garvat som fan asså den här veckan har varit grym. 
Tack bästa broshorna, love you!♥ 
 
 
 

Midsommar

Tjenatjena! Idag är det ju som sagt midsommar :) Det ska "firas" med god mat och 5-kamp. Det är sjukt bra att det är fint väder, så jag går med shorts :D Hoppas Rebecca har det bra i Spanien och hon har även lagt in en bild på instagram med en kille ;) Wohooooo.. Poppis! Glad midsommar allihopa :D / Linnéa Wiklander
modellen!

In Dalarna

Tjatja, Linnea här. Här i Dalarna har vi solat,badat (not me xD), spelat fotboll osv. Det har varit sjukt fint väder idag, så har tyvärr bränt mig på mina axlar och på bröstet. Men har fått skit ont i halsen, så är suuuuuuur. Hoppas Rebbe har det bra i Spanien, hon lovade att hon skulle ta med solen hit.. Kanske bloggar mer ikväll! Kramis / Linne
 
sån ska rebbe fixa till mig när hon kommer hem ;)

Sista inlägget i väsby

Shasha, nu har jag precis packat klart och duschat. Sen så åker jag till dalarna om ungefär en timme eller lite mer. Ska bli så himla skönt att komma bort från väsby. Ska försöka blogga så mycket som möjligt ;) / Linnea
 

Tan Tan Tan

Heeellloo :) Linnea här! Idag är det så sjukt bra väder ute, har legat och solat typ hela dagen. Ska fortsätta att göra det efter jag fixat lunch. Idag åker jag till Dalarna, ska verkligen försöka få något internet där uppe! Kramiiis!
 

Kommentar!

Svar: Nej, dom åker med Saras pappa! :) <3
/ Linnéa

Grattis världens bästvän!!


Ännu en gång GRATTIS! 15 bast fan inte dåligt nu får du cykla utan cykelhjälm, åka moppe, kolla på vilken bio du vill, hyra film, och knulla lagligt how awesome? vill bara tacka för allt för den tiden jag haft med dig och den är verkligen inte över! Varje sekund med dig är underbar och jag vet inte vad jag hade gjort utan dig du har hjälpt mig i alla svåra stunder alltid funnits där för mig. Finns alltid för dig du är min lilla glädjespridare varje gång jag är med dig mår jag som bäst, du är oslagbar! 
Just nu är vi i Spanien ännu ett oförglömt minne med dig älskar dig mest över allt annat du är som en syster för mig. Sommaren 2012 ska vi göra till den bästa sommaren eller hur? 
Min prinsessa, min andra halva världens finaste bästavän & syster. De går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig jag älskar dig mest!!

Uppdatering från Spanien

HOOOOOOLA AMIGOS :D haha ja nu är jag i Spanien med Sara och det är sjukt nice! 
Inatt när vi skulle gå och lägga oss så var vi så jävla hypade så vi kunde inte sova men til slut somnade Sara och  jag låg vaken ett tag. Efter ett tag somnade jag och så gick vi upp klockan 3 ungefär, klockan 4 kom min pappa och hämtade oss så skjutsade han oss till arlanda. 
 
Planet skulle gå 20 över 6 men det var försenat så det gick istället 20 över 7. Det gick inte ett plan direkt till Malaga så vi mellanlandade i schweiz och var där i typ 20 minuter. Jag sov för det mesta under hela flygresan sov ju knappt nånting under natten så var ganska trött. 
 
När vi kom fram i Malaga så hade vi hyrt en bil så vi åkte direkt till vårt hotell och sen tog vi ett dopp i poolen och fick nånting att äta. Jag och Sara letade nästan direkt efter internet men dem hade ju gratis wi-fi på hotellet så det var ju bra haha klarar mig inte utan min mobil men kommer ägna mig resten av veckan till att sola! Jag ska bli neger BOKSTAVLIGEN! hihi :) 
 
Oj nu blev det ett ganska långt inlägg men kommer inte blogga så bra under veckan men däremot så kommer min kära vän Linnea att blogga åt mig :) Puss&kram ♥

Älskar låten!

 
 
En av mina favoritlåtar just nu, älskar den! / Linnéa

Gästblogg!

Tjenatjena, Linnéa Wiklander här! Rebecca åkte som sagt till Spanien imorse med Sara och dom kommer hem på söndag så jag är deras lilla gästbloggare! Ska försöka göra många inlägg så det blir bra (y) Jag sitter iallafall och kollar på tv och har nyss ätit en skit god frukost. Idag kanske jag ska vara med Linn. Mår bättre nu med förskyldningen så det är skönt! Hoppas ni får en bra dag, uppdaterar senare :) / Linnea
http://linneamw.blogg.se


On our way to Arlanda

Just nu är vi påväg till Arlanda omg så fucking kul de ska bli både jag och Sara är helt hypade :DD 
Kommer dock inte bli så bra uppdatering men ska iallafall försöka blogga någon gång under veckan har även gjort några tidinställda :) 

När vi kommer hem från Spanien så kommer jag göra ett inlägg med maaaaaassa bilder så håll utkik!
Ha det verkligen sjukt bäst den här veckan nu för det tänker iallafall jag ha! Puss&Kram♥

Snart så ligger jag där på stranden OMG :DD


Shopping dag med bästis♥

Förlåt för riktigt dålig uppdatering idag men jag vaknade iallafall runt 11 då gick jag upp och duschade och åt frukost runt halv två åkte jag till stan med Erika, hittade direkt en jättefin present till Sara som jag själv är mycket avis på! köpte även en body lotion till mig själv. 

Vi åt även på taco bar super mysigt och så jävla gott, har haft en jättebra dag med min älskling men man får ju passa på eftersom vi inte kommer ses på en vecka. 

Godnatt Sötisar


Packning pågår



Nästan packat och klart tog en liten paus för att blogga snällt va? (a) 
Känns som att jag har med mig hela min garderob och vi ska bara vara borta en vecka! hehe kommer säkert få packa om.. 

OMG är så jävla taggad tänk att om några timmar det bara 1 dag kvar och sen åker vi :DDD är så jävla glad har alltid drömt om att åka utomlands med en kompis och så får jag göra det med min bästavän hur jävla grymt är inte de?? :D 
 

Hårtips

1. Ät rätt

Ett torrt, glaslst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

2. Packa in

Nej, ett kräset hårsvall kräver mer än bara schampoo och balsam. Investera därför i en inpackning som passar din hårtyp och packa in en gång i veckan.

3. Rätt ska vara rätt

När det är dags att köpa schampoo och balsam är det viktigt att köpa rätt produkter. Ett slitet och frissigt hår mår inte bättre av ett schampoo för fett hår, satsa istället på ett schampoo med reparerande egenskaper.

4. Klipp regelbundet

Eftersom de kluvna hårtopparna bara blir värre ju längre de slits gör du rätt i att bli av med dem regelbundet hos frisören.

5. Borsta in blött hår

Borstar du håret när det är blött bryter du lätt av hårstråna. Vänta tills håret har torkat – och kamma försiktigt med en bredtandad kam vid nödfall.

6. Skydda håret

Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.
 


Mjukisdress

På bilden ser ni min nya mjukisdress som jag köpte idag, den är supergosig och mjuk och så är den rosa :D love it! ♥ Den sitter jag i nu och ska ladda ner en film och käka B&J :)

B&J♥

Mamma&pappa fick med mig till Kista iallafall så köpte sololja och en mjukisdress som jag ska åka i. påvägen hem åkte vi och handla köpte mig en ben&jerrys♥ h***vete vad gott!  

Måste fortfarande köpa ett par solglasögon, present till Sara och kanske en klänning. Ska köpa de imorgon.

Inspiration



The night is here the day is through, time to go to bed and start a new.

När jag kom till Sara så chillade vi bara och kollade på one tree hill och käkade godis, nu har vi laddat ner en film som vi ska kolla på och sen ska vi nog sova, Sara ska ju på moppekurs imorgon igen och jag ska nog åka någonstans och köpa de sista till España :D 

Imorgon ska jag nog göra ett video inlägg det var ju ett tag sen, eller vad tycker ni? Kommentera mer föfan! :) 

Serieledare!

Vinst mot Djursholm med 5-2 så nu leder vi serien fyfan vad skönt! 
Har precis ätit var hur jävla hungrig som helst så det var gott nu håller jag på att packa lite saker till Sara sover där inatt.
Vi får väl se vad vi hittar på jag har ingen aning än så länge.
Idag var jag i kista med mamma & Amanda hittade inte så mycket men köpte iallafall en bikini och en par bikinitrosor. 

-

If you start to miss me, remember, i didnt walk away, you let me go..


If you never try, you’ll never know.

Jag och Amanda vaknade vid 10 och så kollade vi vädret, molnigt och rått så vi gick och la oss igen sen gick vi upp vid 11 igen men då regnade de lite vi som tänkte ta bilder så vi blev lite besvikna men aja perfekt shopping väder, åker klockan ett ungefär och senare har jag match mot Djursholm, seriefinal! 

Don’t be afraid to make mistakes. Be afraid of not learning from them.

Åt grillat till middag sen träffa jag Amanda vi var ute och tog massa kort, nu är vi inne och ahr redigerat alla osv, hon sover här inatt. Imorgon ska jag åka till något köpcentrum med mamma och köpa de sista till spanien och så måste jag börja packa imorgon. 

Run bitch run!


Har precis duschat när Sara gick så dammsög jag hela huset, så nu är mami glad♥
Gjorde även lite magövningar och gick ut och sprang gick lite segt men de ska ändras på den här sommaren! Nu ska jag fixa ett par gamla jeans som ska bli shorts puss så länge :)

You can’t always get what you want.

Godmorgon på er! jag vet klockan är ett och jag sitter framför datan i pyjamas :S Sara ska snart åka hem för hon behöver plugga till sin moppekurs.
Då ska jag städa mitt rum och fixa lite här hemma, hade tänkt att börja packa till spanien snart oxå 4 dagar kvar tills vi åker shit vad skönt!!

Kanske träffar Amanda senare oxå och så ska jag försöka klämma in en joggingtur någonstans idag :D
Ha en bra dag!♥

While there’s life, there’s hope.

Vart har min energi tagit vägen? var jättetrött på träningen :/ kanske för att det är SOMMARLOV :D 
Nu har vi ätit lite och håller på att duscha och fixa oss ska ut och träffa Amanda need to talk to her, kanske träffar någon mer senare oxå :) 

Ni som har blogg kanske har sett att dem har gjort om blogg.se jag tycker de blev skitbra och mycket mer effektivare så hiss för de! 
Ska ta mycket bilder osv nu i sommar så de blir roligare att löäsa för er oxå!

Träning nudå!




I may not be there yet but Im closer than I was yesterday

Imorse sov vi ut fast vaknade en gång klockan 8 för att de va så ljust men somnade om så vaknade jag halv tolv då gick jag upp och gjorde en god frukost till mig och Sara så väckte jag henne hihi gulligt :) 

Vid två gick vi till Saras pappa och gjorde våfflor och var med hennes syssling och sen så åkte vi lite moppe. Nu ska vi snart åka hem till mig så jag får byta om och sen drar vi på träning. 

Jag älskar dig mer än allt ♥ / sara


One negative thought can burn all positive thoughts.

Hej på er när jag kom till Sara så åkte vi och handlade mat direkt sen åkte träffa vi Fredrik&Pierre så åkte vi till skinnaråsen och spela lite fotboll och sen drog vi vidare till ett ställe och bara snacka. Vid 7 drog vi hem för vi skulle äta, tacos blev det supergott!♥
Och nu på kvällen så har vi inte gjort något speciellt :)
Imorgon tänkte vi träffa någon och sen på kvällen har vi träning.

Soooooommarlooooov!

SOMMARLOV!!! Omg skitglad haha nej men Vafan 10 veckor utan skola kan de bli bättre :D
Började vid 10 och då var vi ute och så sjöng några sen gick vi in fika och sen fick vi våra betyg, efter de så åkte jag in till stan med mina brudar Erika, Sara, Linnea och Amanda :)
Nu är jag hemma och ska packa saker till Sara så sover jag där inatt så ska vi träffa någon/några ikväll :)
image description

Every new day is another chance to change your life.

På eftermiddagen så åkte jag och solade med Sara & Linnea sen åkte jag direkt hem och fixade mig för skulle nämligen på studentmiddag eller vad man säger ;)
Ska snart hem till Erika där jag sover över natten och så ska hon färga mitt hår :D

If you dont know how to LOVE then atleast learn how to care.

Hejsan idag så vaknade jag en kvart innan min buss skulle gå så gissa om jag fick stressa :o hann iallafall, när jag kom till skolan så skulle jag egentligen ha teknik men istället städa jag ur skåket för jag skulle bara vara där i 20 minuter sen tog jag bussen till tandläkarn, de gick bra så åkte jag hem och nu sitter jag här ska nog sätta på en film och sen kanske träffa Sara och så måste jag sola!
Hoppas ni mår bra själv är de sådär, men humöret kommer nog att höjas till senare!

-

The only person you should try to be better than is the person you were yesterday.



Waking up in truth is much better than living in a lie.

Idag så hade vi typ "klassdag" då åkte hela klassen till sigtuna och spela minigolf, och sen gick vi till ett cafe vid vattnet och åt glass. Slutade runt två då åkte jag hem till Amanda så chilla vi bara och snacka om de mesta.
Vid fem hade jag samling har fortfarande lite ont i benet men körde på så gått jag kunde, istället får man en stämpling på ften så har värsta bulan där nu -.- Det blev iaf 0-0 lite surt eftersom vi vann i lördags.
Nu ska jag hoppa in i duschen och se resten av fotbollen HEJA SVERIGE! haha leker att jag bryr mig.


Fruktsallad

Rensa lite ogräs i trädgården och sen gjorde jag lite magövningar, har fortfarande ont i mitt ben så kan inte sprinag :/ Åt tacos till middag, nu blir det gotta sig med lite fruktsallad framför en film. Bra avslut på dagen love♥

BIKINI


HISS/DISS

Hiss
Stockholm stad tycker det är skitmysigt i stan älskar det!

Att det idag bara är 9 dagar kvar tills jag åker till Spanien med bästis! wiiee :D

Att de snart är skolavslutning, faktiskt om 3 dagar kommer inte sakna skolan de lilla minsta!

Diss
Myggor
Låten We are young så sjukt gammal och dålig hatar den, och varje gång jag lyssnar på radio så spelas den -.-
Att de regnar typ varje, när ska sommarvärmen och solen komma?
Dissar kärleken just nu bara svek&tårar. </3

Take every chance you get in life because some things only happen once.

Vaknade vid 11 någongång då gick vi upp och fixade frulle så kollade vi på one tree hill medans vi åt, sen kom min pappa och hämtade mig för Sara ska snart bort. Så nu sitter jag här hemma framför datan, vet inte riktigt vad jag ska göra idag tror jag ska träna senare och nu hjälpa till lite hemma så jag tjänar pengar! ;)

Stockholm

Det här hade jag på mig idag, jeansjacka, svart tubtop, spetströja, vita jeans och converse :)
Hade det jättemysigt i stan vi åt god mat och sen gick vi runt lite och så fika vi så har vi bara pratat om allt möjligt sen åkte vi hem till Elin och kolla på¨en film så gick vi hem.

crazy girl

Nu drar vi in till stan, jag har ställt in mig på en grym kväll med underbara brudar och det ska jag ha oxå!
Visar outfit senare ikväll när vi kommer hem PUSS♥

You appear just like a dream to me!

Gick upp vid 7 och åt frulle sen drog vi på match mötte Lidingö och vann med 4-2 gjorde ett mål. Hela matchen var kaos fick ett litet utbrott på domaren osv.
Efter matchen åkte jag hem duscha, åt osv sen åkte jag till Sara och nu ligger vi och kollar på One tree hill, om ett tag ska vi börja fixa oss för ikväll ska vi in till stan och fira linne, de blir jag och några tjejer som ska in och äta och umgås.


Its better to fail than to cheat but its better to cheat than to repeat.

Hej nu är jag hemma efter en hel dag i stan asså ni kan inte förstå hur ont jag har i min vad och i mina fötter det värker hela tiden :(( När vi var påväg hem ifrån stan så åkte jag direkt till sollentuna centrum med Sara och present till Linnea och sen så köpte jag en bikini överdel :)
Nu är vi hemma hos mig och packar massa kläder ska nämligen sova hos Sara inatt, hihi ovanligt (a)

Stadsvandring

Godmorgon! Sitter och äter frukost ska snart gå till bussen, in till Stockholm stad idag för stadsvandring.

Ska försöka att slänga in ett inlägg under dagen puss!


Teenager post


boys.. READ!


If you cant convince people, confuse them.

Spelade ju som sagt match nu på eftermiddagen/kvällen och de ända jag kan säga om den är att den gick SÄMST.. asså helt seriöst inte min fotbollsdag idag inte.
Sitter och kollar efter en moppe ska ha en men vill liksom ha den perfekta.. ifyouknowwhatimean ;)
Imorgon ska vi till stan med klassen på stadsvandring weeeeey -.-' Sen drar jag till något köpcentrum med Snaran så ska vi köpa present till Linnea som fyller år imorgon :D

SPANIEN MED BÄSTIS♥

12 daaaaaaaagar kvar jag dör av längtan! 12 dagar kvar tills jag slipper den här skiten i väsby är så jävla trött på vissa personer så det ska bli så jävla skönt att bara dra ifrån äckel väsby och bara dra komma till värmen! Taggad som fan och åker ju dit med Sara så det kommer bli så jävla bäst!

Torsdag

Idag så samlades vi i skolan klockan nio och sen skulle vi cykla till nått ställe i Väsby jag var med Erika och vi skulle till barockparken, aldrig hört talas om de förut men vi var hemma klockan 11 iaf då åkte vi till Erikas stall och så red hon sen åkte vi hem till Erika och nu är vi med Johannes och Viktor oxå.

Har match senare mot Sollentuna typ vid fem så de är bah att mörsa på haha!


2012-06-06

En joggingtur blev det nu ska jag välja kläder tills imorgon och sen kolla på En gång i phuket.
Imorgon har vi tema dag då ska vi "upptäcka Upplands Väsby" vet inte vad de innebär men slutar iaf runt två nån gång.

You cant stop the waves but you can learn to surf.

Kom hem från Sara för en stund sen har precis ätit grillat så jävla gott! Nu sitter jag vid datan och äter lite jordgubbar ska bara smälta maten lite sen ska jag ut och springa härlig onsdag.
Nedräkningen har börjat och det är 13 dagar kvar tills vi åker till Spanien gissa om jag är hypaaaad :D

Sveriges nationaldag

Dagens planer ser ut så att nu ska jag träffa Sara och senare ikväll ska jag träna och fixa lite saker hemma.
Sveriges nationaldag idag Grattis sverige! eller säger man så? haha :S

Tell her she’s beautiful, not HOT. she’s a girl not a cup of tea.

Hej just nu är jag med Erika har varit de hela dagen efter skolan vi var med Rebeca en stund oxå men nu har vi ätit och jag har tvättat Erikas hår. Ska snart träffa Sara får se vad vi hittar på :)
Imorgon är ju vi lediga från skolan så det är nice! och det är exakt två veckor kvar till spanien med bästa sara! ska bli så jävla kul och jag ska blir en pepparkaka! aja ska föna eriks hår nu, puss och kram!

2012-06-05

Godmorgon! Ska snart gå upp till Amanda så får vi skjuts av hennes mamma till skolan, riktigt snällt!

Börjar tjugo över nio, och har en lektion sen ska vi typ kolla på en fotbollsmatch som åttorna och niorna spelar.

Ha en bra dag så bloggar jag mer sen!


Inspiration


Spaces between your fingers are supposed to be filled with mine.

Hejsan! :) Idag efter skolan var jag med Denice, hon kom med bussen till min skola så gick vi hem och påvägen hem började det regna så vi var ju inte lite blöta när vi kom hem.
Vi åt lite mellis, satt vid datan, kolla film snacka osv hade väldigt mycket att prata om eftersom det var ett tag sen vi sågs har iaf haft en underbar dag!
Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra kanske träna lite mage, eller sätta på en film? ;)

Tredje juni

Spelat två matcher idag en med 98orna där vi förlora och sen en träningsmatch som blev oavgjord 3-3 gjorde ett mål hihi :)
Nu har jag duschat & ätit precis och sitter och lyssnar på lite musik.
Final i bigbrother idag Annica eller Hanna ska vinna tycker jag iallafall inte Amandus :O
Annars har jag haft en ganska chill dag förutom att jag är trött på det här vädret nu :O när den värmen kommer då ska jag fan inte klaga!
Snart kommer min pappa hem oxå han har vart i Tallin över helgen med sitt jobb så det har varit skönt men now i miss him hihi gullig jag e :)

Nu drar jag på match önska mig lycka till!

Min underbara♥

If you are not dying to live, you are just living to die.

Kom nyss hem från kista bion var jättebra och så fick jag med mig ett linne hem, Elin sover här inatt så det blir nice match för mig imorgon bitti och omd et blir sånt här väder då så ser jag ju inte direkt fram emot de.
Nu ska jag vara lite social mot min man så bloggar inge mer idag puss!♥

If you forgive too much, people get used to hurt you.

Gick upp tidigt imorse för att jag skulle vara domare på bipen för småttingar det gick jättebra men det var skitkallt men det var faktiskt värt de tjänade 200 kr så ;)
Åkte direkt hem och hoppa i badet och så bestämde jag och Elin att vi ska på bio vi ska se "älska mig igen" verkar skitbra!
Elin och hennes mamma kommer och hämtar mig snart så åker vi till Kista.

Vinst & fredagsmys

Vinst med 11-0 och en riktigt bra match av hela laget! Gjorde en assist så jag är nöjd.
Nu har jag precis duschat och sitter framför datan med en liten godispåse hihi tjockis.

Ute är det jättekallt och blött inte alls något sommar väder får hoppas att det blir sol snart så att man kan sola!


Rainy day

Hemma från skolan fick gå hem i regnet för det gick inga bussar och jag orka inte vänta en halvtimme.
Helt meningslös dag i skolan förutom provet så kolla vi bara på film, ännu mer film nu yes man men iaf en bra en :D, behöver vila lite innan min match ikväll. Inte så taggad eftersom det är dåligt väder :(

12 daaaagar kvar!

Fredag och första juni idag 12 dagar kvar tills skolan slutar åh längtar så jag spricker. skönt bara några timmar i skolan sen är det äntligen helg känns som den här veckan har varit lång men den har både vart bra och dålig. Vet inte vad som händer efter skolan men ikväll har jag iaf match.
Update later bitches♥

RSS 2.0