Failure is not falling down but refusing to get up.

Hej kom hem för en liten stund sen från träningen, haha de gick sämst men vi spelade på sämsta underlaget och sen så var typ alla lite flamsiga osv. Men så kan de va ibland, jag och nisen åkte och köpte lite gott för ikväll hon ska sova här inatt :)) Får se om vi bara är hemma eller om vi träffar nån ;) 
 

You can’t live a positive life with a negative mind.

Skönt de va att sova ut imorse och i sin egna säng! Har precis ätit frukost gjorde en god smoothie. Nu ska jag snart börja fixa mig och sen vänta tills Erika vaknar så ska jag träffa henne sen. Träning ikväll kommer suga för har inte tränat på aslänge!
 
Hoppas allt är bra med er med mig är de super! :) 

..♥


hemma från Gotland

Heeeeej fyfan vad skönt de är att vara hemma, sitta vid min egna data, i mitt egna rum, inga småkryp, osvosv wiiiiiee :DD 
Har haft en så otroligt underbar vecka med mycket skratt, sol&bad! Fått lite bränna har man oxå inte jättebrun men lite :D 
 
Ska bara packa upp allt ikväll ta en dusch och sen bara chilla är ganska trött eftersom jag har åkt båt,bil i flera timmar. 
Ni får alla bilder i ett annat inlägg PUSS :D

Resturang

Hej just nu sitter vi på en resturang i Visby har precis ätit, kycklingfilé med pommes HELVETE VAD GOTT DE VAR!! Hehe :) Vi ska bara gå runt och kolla lite och sen åka hem, idag har vi spelat minigolf och bara chillat. Har inte så bra internet så bloggningen som jag lova blir de lite ändring på för har använt allt mitt internet :( Imorgon ska vi iaf till ett jättefint badställe :) Ha de bra puss&kram!


Grym cover som jag typ drogar♥

 
 

Gotland tomorrow!

Imorgon drar ju jag till gotland i en vecka med Sara och hennes mamma + hennes kille o barn. Det kommer bli skitkul, datan kommer vi ha med oss och systemkameran så mycket bilder kommer de bli men inte bästa uppdateringen, vi kommer nog bara blogga på kvällen och sen kanske mobilblogga någon gång under dagen.
 
Men vi får hoppas de blir bra väder så vi kan sola och bada och shoppa mycket :D
haha för min del så har jag inte vart hemma mycke alls den här sommaren men har ju haft de så himla underbart och roligt med mina bästa! 
 

You are not ready for your next if you are still trying to impress your ex.

Hej på er :) Mamma väckte mig vid 9 och sa att vi skulle åka och ta den sista sprutan mot livmoderhalscancer, liksom första dagen jag har sovmorgon på jättelänge och så väcker hon mig -.- aja iaf vi skulle åka och göra de sen när vi kommer dit s¨har dem inget vaccin så jag kunde inte ta sprutan.. 
 
Då åkte vi till centrum och jag köpte en ny mascara och en kofta. Och nu har jag precis städat hela bilden for little money :D Ska nog träffa Denice senare när hon har vaknat och jobbat typ :)

♥Gothia 2012♥

FYYYYYFAAAAN VAD KUL JAG HAR HAFT DET DEN HÄR VECKAN ASSÅ BÄSTA VECKAN HET SERIÖST!! 
Kom hem kanske halv elva så har packat upp lite laddat upp bilder och chillar med musik :) Mår så jävla bra allt är helt perfekt just nu, snälla låt det va så här nu! 
 
Ska snart sova är jättetrött har ju suttit i en bil typ halva dagen, men bara för de så betyder de inte att jag och Sara har haft de tråkigt fyfan vad vi har dött av garv hahahah. 
 
Imorse spelade mitt lag match mot hawaii och förlora med 5-0 hehe men dem var jätteduktiga faktiskt och så fick alla i laget ett armbad av dem efter matchen som var från hawaii haha :D 
 
Sen kolla vi på de andra lagets match som oxå förlora tyvärr :( men helvete vad vi har haft de roligt, memories for life♥
 
I tisdags var det disco oxå haha shit vad galet de va fyfan vilket ööööös :DD ja det sluta med att jag, Emilia & Sara kom hem halv 1 hehe.. 
 
Vi behövde ju tyvärr åka hem idag eftersom vi åker till Gotland på lördag morgon. Men det ska bli skitkul de med tagga förfan! :D Godnatt och puss bloggar mer imorgon ♥♥
 
Lite bilder från Gothia, inte alla men orkade inte ladda upp mer

Hello pudisar nu har vi precis ätit frulle och ligger och chillar i sängen, vi har typ fritid tills lunch och efter de drar vi på match. Igår var de ju invigning fyfan vad grym den var asså helt awesome!! Och idag är de disco disco yeah yeah, untz!


Dunkaaaar musik

Godmorgon just nu ligger vi på rummet och dunkar musik. Har precis ätit frukost och våran nästa samling är halv tolv så vi har ganska lång tid nu att bara chilla. Möter typ ett amerikanskt lag idag så önska oss lycka till ;)


Gothia idag!!!!

Omg fking hype det är två timmar kvar tills vi ska samlas :DD 
Jag gick upp vid 10 då åt jag frulle och fixa mig osv har packat de allra sista nu. Tur att vi ska sitta på ett tåg hela dagen eftersom de regnar ute tänk om vi hade haft träningen idag ist :O  
 
Vi kommer typ bo i ett service hus av nåt slag fast asså det är nerlagt. Och jag ska bo med Sara, Emilia, Sara & Lisa. Asså den här veckan kommer bli awesome :DD 
 

Packning pågår

Packningen är snart klar ska bara packa min necesär och lite fotbollskläder så är allt packat&klart sen :) 
Har suttit vid datan, smsat och lyssnat på musik samtidigt som jag packa hihi sjukt nice! 
 
Ska nog ladda ner en film och sen sova för måste upp tidigt imorgon och sen iväääääg till gothia :DD 
Bloggar innan jag åker imorn men nu godnatt tills vidare ♥

Tagga gothia dååå!!!!!!

Nu är jag äntligen hemma efter en hel dags träning, har precis duschat och ska snart äta middag kinamat hihi ^^ 
Håller på att packar oxå till gothia asså tagga förfan nu är de fan inte långt kvaaaar :DD omg hyyyyppeee!
 
Där nere kommer jag ju inte uppdatera alls bra men ska försöka göra ett inlägg per dag iaf. Men sen när jag kommer hem efter gothia ich gotland då kommer ni få grymt mycke bilder!! :D 

chilling night :))

Grillad kyckling med klyftpotatis tilll middag skitgott! Nu ligger vi i sängen eller vi har gjort de ett tag då men aja. 
De blir bara chillkväll idag eftersom vi ska upp skititdigt imorgon. 
 
Tycker ni ska kommentera mer tex om ni vill att jag ska göra nåt speciellt i bloggen, frågor, osv! :)

Fredag den 13onde

Hej på er! Imorse skulle vi ju egentligen gå upp typ hlv 10 för vi skulle fixa lite grejer men de var lite segt vi var trötta och så ahde vi gått och lagt oss 3 inatt så vi kom iväg unger vid 12 och då åkte vi till stinsen först och sen sollentuna c, och jag köpte ingenting :OO nej men hittade inte nånting så då fick de bli att vi fikade på waynes. 
 
Nu ska jag packa inför Gothia och sen åka till Sara, äter&sover där för imorgon har vi träning hela dagen. 
Hoppas allt är bra med er själv är det bra med mig :)) 

2012 wishes


A smile is the best makeup any girl can wear.

Hejsan kom hem från träningen för en stund sen de gick väl bra är så sjukt jävla taggad inför Gothia så de går inte att beskriva :DD 
Vi tänkte bara ha en chillkväll ikväll orkar verkligen inte gå ut eller nåt. 
 
Imorgon så ska vi gå upp rätt tidigt för att åka till stinsen&sollentuna centrum behöver köpa de sista till Gothia och Gotland :)) 

SPANIEN 2012

Faaan vad jag saknar Spanien asså vill bara tillbaka nuuuu, värmen, sola, bada AAAALLLTTT!!! :'(((
Tänk när vi stog där asså åh det är inte ens roligt att kolla på bilder, vi ska tillbaka i september det har vi bestämt!! 
 
 

I still remember the feeling I felt when I first started talking to you.

Hej på er torsdag idagrå, jag vaknade typ halv 11 av att jag drömde att jag hade vunnit ett par Justin Bieber biljetter så jag sätter mig upp skitsnabbt och skriker *Vi fick biljetterna till Justin Bieber* och sen så märker jag att de var en dröm så jag somna om haha. 
 
Sen vakna vi vid halv 1 och gjorde en smootie till frukost och börja fixa oss för vi skulle till centrum och köpa en fotbollströja till Gothia. tänk att de är fking 3 daaaaagar kvaaaar hyyyypeeeee :DD 
 

hos bästis♥

Godkväll mina kära läsare! töööönt 
Kom precis hem till bästis, fyfan vad jag har saknat henne!! så nu sitter vi och snackar om allt möjligt som har hänt och kommer att hända. 
 
Får se vad som händer ikväll om vi träffar nån eller om vi blir hemma och myser :)) 
 

Be careful of what you love, some day it can just be gone.

 
 

You can’t buy love, because when it’s real, it’s priceless.

Heeej nu är jag äntligen hemma haha direkt när jag kom hem så hoppa jag in i duchen och raka mina ben osv glömde min rakhyvel hemma så kände mig som en grottmänniska :O haha anyway det var jätteskönt att vara där ett tag komma bort från väsby. 
Även om vi inte har haft bästa vädret så har jag iaf hunnit med mycke, joggat 2 gånger, hoppat studsmatta, vart i "stan" köpte ett par skitfina örhängen :D badat, bakat, kollat på massa filmer, och bara umgås med familjen. 
 
Idag fyller min kusin år Grattis Ellinor!♥ så ikväll ska vi hem till henne och äta middag och fira henne. Och senare så blir de nog hemma kväll för vet inte riktigt när vi kommer hem. 
 

På landet

Just nu är jag på mitt landställe och har inte så bra teckning så kommer inte blogga förens jag kommer hem dvs onsdag. Mår inte heller riktigt bra känns som att min värld har gått under :(( Uppdaterar när jag kommer hem ist kramar Rebecca!


Just me

Tv - Data
Chips - Godis
Stan - Landet
Sminkad - Osminkad
Justin Bieber - One direction
Skräckfilm - Komedi
Sommar - Vinter
Lockigt hår - Plattat
Blond - Brunett

Dreambody!


work out

Kom precis in efter en joggingrunda haha fan vad jobbigt de va blev helt slut, måste komma igång med träningen igen nu! Ska hoppa in i duschen och sen äta middag. Inga planer för ikväll ska nog vara hemma och kolla på en film packa lite för åker till landet imorgon. 
 
 

Don’t let the past steal your present.

Upp tidigt imorse för att fixa biljetter till JB men dem tog slut på en kvart och självklart så fck vi inga -.- så nu försöker vi köpa av någon som säljer. JAG SKA GÅ!!!!! 
 
Vi har ingenaning om vad vi ska göra men är fett träningssugen så ska nog jogga ikväll eller nåt. men tills dess NO IDEA.. 
 

The mind is like an umbrella. It only works when it is open.

Nu har vi kommit hem från träningen och har precis ätit. De blir bara en hemmakväll idag för vi palla inte gå ut och sen måste vi gå upp tidigt imorgon för att boka biljetter till våran älski :DDD omg tänk att han kommer till sverige!!! 
 
På söndag är det en vecka kvar tills jag åker till gothia asså fatta vad gryyyymt ska bli så jäääävla kul och direkt efter de drar jag till gotland med bästis :D

I never stopped loving you, it’s just I stopped showing it.

Förlåt för jättedåligt bloggning men nu på sommaren när det är bra väder så sitter jag inte inne vid datan liksom. 
 
Igår så var jag och Sara med Pierre&Fredrik vi åkte till typ aborrberget tror jag de hette så hade vi köpt med oss lite godis, chips och läsk och så fixa vi en brasa där så det var jättemysigt. Sen åkte vi hem till Pierre och kolla på tv och bara chilla, kom hem nån gång inatt då börja jag och sara kolla på en film men vi somna så vi såg klart efter vi åt frukost vid halv 1 och nu kom vi nyss hem ifrån donken hehe tjöckisar. 
 
Snart har jag träning som håller på till åtta, vad händer ikväll? update later♥

Be what you want to be not what others want to see.

Hej på er :* Idag åkte jag och Sara in till stan vid tolvtiden och så åt vi på subway och shoppa lite eller jag hittade ingenting, men de gjorde Sara :) 
Nu ska vi äta lite och sen ska vi träffa Fredrik&Pierre. Vädret är på topp solen skiner, älska livet just nu alltså! 
 

Nattbloggning

Godkväll bloggen sitter just nu bara vid datan och så smsar jag med några. Kom hem för en timme sen ungefär, denna kväll spenderades med Erika, Ellinor, Linnea och några tomtar som vi träffade på. 
 
Morgondagens planer ser ut så att jag ska åka in till stan med bästavän så ska vi shoppa lite och kanske kolla på bio vi får se hur de blir med de. Bloggar mer imorgon godnatt♥

tredje juli

Hejsan vi vaknade runt halv 1 då kolla vi på OTH och åt frulle och nu ska vi göra en tårta för Sara ska ha gäster ikväll eftersom hon har fyllt år. Tårtbakarna 
 

Så jag vet inte vad jag hittar på ikväll men uppdaterar mer om de senare :) puss&kram 

Good friends don’t let you do stupid things alone.

Hejhej nu är jag hemma hos min ängel ska sova här inatt :) standard yeah iknow Hade ju träning nyss oxå som gick helt åt skogen seriöst -.- aja 
 
OMG ALLA HAR VÄL REDAN SÄTT DE MEN JUSTIN BIEBER KOMMER TILL SVERIGE WIIIEE JAG SKA LÄTT GÅ!!!!!!!!! 

Nu drar jag på träning!


2 år med bästa idag♥

Planen idag avr ju att jag skulle ta bussen tio över elva härifrån till centrum så skulle Sara hoppa på men de sket sig ju för Sara hade ont i magen stackarn så åkte dit med Erika ist vid 12 ungefär. 
 
Sen åkte jag hem till Elin och så fick hon sin present och så firade vi våran 2 årsdag wiiee love you! :* ♥ 
Ska snart ta något litet att äta för ska nämligen på träning vid 6, inte direkt så taggad och kommer suga för har inte tränat fotboll på ett tag nu ;) 
 

Hey jag have nolife, call me maybe?


Vad var det jag sa?! ;)

Vad var det jag sa Spanien vann som jag ville och hoppades på!♥ Nu sitter jag vid datan och kollar runt på lite lalt möjligt och har värsta hickan?! så jävla jobbigt känns som att mitt hjärta hoppar upp och ner varje sekund :( 
Nu ska jag ladda ner någon mysig film och sen sova, upp tidigt imorgon förstår ni! Puss & Godnatt♥

Spanien VS Italien

 VS 
Vilka tror ni vinner fotbolls-EM 2012? Jag tror och hoppas på att Spaninen vinner :) Men vi får väl se, de kommer nog bli en spännande match iallafall. 

Inspiration - outfits


I'm back!

Heeeeeej! Äntligen är jag hemma från landet riktigt skönt faktiskt. Gjorde inte så mycke där tog det mest lungt och fixa lite där. Idag tror jag nog jag bara ska vara hemma och kolla på matchen Italien vs Spanien. 
 
Ska bli skönt att sova i sin egna säng oxå hatar sängarna på landet dem är så hårda :( så har jätteont i ryggen nu. Imorgon ska jag åka och köpa present till Elin och så kanske jag firar henne imorgon eller på tisdag. 

RSS 2.0